​Supervisoruddannelse - Ny uddannelsen kommer i 2023

​Hvad er supervision?

Supervision betyder ”oversyn”. Det er en proces, hvor man træder et skridt tilbage og lader sig selv være under opsyn eller tilsyn. Dette foretages af en supervisor, og der kan både være tale om en intern eller en ekstern supervisor.

Opnå grundlæggende kompetencer som supervisor

Hos Kempler Instituttet tilbyder vi både en uddannelse og et kursus i supervision, således at du har mulighed for at vælge lige netop det, der passer til dine ønsker og behov samt dit arbejdsliv.

Både kursus og uddannelse foregår i hhv. Odense, og vi har deltagere, der kommer fra hele landet. På vores kursus i supervision får du grundlæggende kompetencer og bliver fortrolig med at være den, der afholder en superviserende samtale.

Efter kurset er du kvalificeret til at starte på vores supervisor-uddannelse, hvor der bl.a. vil være et stort fokus på, at du finder din egen stil og rolle som supervisor.

​Hvem henvender vi os til?

Vores uddannelse inden for supervision henvender sig til dig, der f.eks. er ansat inden for undervisnings-, social- eller behandlingssektoren, dig som arbejder med personale- og ledelsesopgaver, samt dig der har konsulentfunktioner eller andre lignende funktioner.

Det kan være, at du allerede har praktiseret supervision, coaching eller vejledning i et stykke tid, men at du savner en mere systematisk tilgang til faget, eller at du ønsker at udvikle dine egne supervisionskompetencer.

Du kan læse mere om vores supervisionskursus her, som du enten kan tage som et selvstændigt modul, eller som du kan bruge til at opnå adgang til at deltage i vores supervisor-uddannelse, som du kan læse mere om her.

Hvad koster det?

Hør mere om dine muligheder
​på Kempler Instituttet

Kom til gratis infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Vi afholder info-møde - denne gang om vores 1 årige Familieuddannelse - i Odense.

v/ The Kempler Institute

Torvegade 1, 3. sal  5000 Odense C

Kontakt: Lasse@kempler.dk

Ønsker du at deltage her?

Tilmeld dig nu

Har du yderligere spørgsmål?​

Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt