Supervisoruddannelse

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Supervisoruddannelse

Kempler supervisor uddannelsen retter sig dels mod de kursister som har gennemført Kemplers Supervisorkursus modul 1, eller andre der har kortvarige kurser i relational supervision eller relateret uddannelse.
Supervisoruddannelsen udbygger dine supervisionskompetencer til at supervisere individuelle, grupper og arbejde med refleksive processer på et avanceret niveau. Du bliver trænet i at påtage sig lederskabet af processen i metoder til at inddrage gruppen i supervisionsprocessen og der er ekstra fokus på lige præcis din stil og rolle som supervisor.

Efter gennemførsel er der mulighed for at aflægge eksamen, hvorefter du har en reel supervisoruddannelse fra Kempler Instituttet.

Flere informationer om supervisoruddannelsen

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til
Med Kemplers Supervisoruddannelse kan du arbejde som intern eller ekstern supervisor og med den superviserende samtale. Du udbygger dine supervisionskompetencer til at supervisere individuelle, grupper og arbejde med refleksive processer på et avanceret niveau.
Du bliver trænet i at påtage dig lederskabet af processen og i metoder til at inddrage gruppen i supervisionsprocessen.
Du arbejder praksisnært med udgangspunkt i dit eget konkrete arbejdsliv.

 

Teoretiske og metodisk fundament

I Kempler Instituttet arbejder vi proces- og oplevelsesorienteret og vi kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Vi har erfaring med at denne læringsform støtter refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

Undervisningen foregår i store og mindre grupper og inkluderer teori, direkte og indirekte supervision og fagpersonligt arbejde. Undervisningen foregår som oplæg og gruppeprocesser.

Læs mere her…

Teori og metode

Vores teoretiske fundament er er i den humanistisk-eksistentialistiske teoridannelse.

Kempler Instituttet har navn efter Walter Kempler som er grundlægger og arbejdede på Kempler Instituttet.
Vi er inspireret af og bekender os til forskellige anerkendte tænkere og praktikere som Walter Kempler, Fritz Perls, Carl Rogers, Ernesto Spinelli, Anne-Lise Løvlie Schibbye, Emmy von Deurtzen og Irvin D. Yalom. Vi forholder os løbende til den terapeutiske, pædagogiske og psykologiske udvikling og forskning og inddrager relevant tænkning og praksis.

Læs mere her…Teoretisk og metodisk fundament

Tilmelding og infomøder
Vil du vide mere om vores supervisoruddannelse kan du tilmelde dig gratis Kempler Instituttet s gratis informationsmøder. Her kan du høre mere om uddannelsens indhold og instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores andre udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Tilmeld dig her….

Hvem kan blive uddannet
Du skal have gennemført Kemplers Supervisorkursus del 1 eller have lignende kortvarige kurser i relationel supervision eller relateret uddannelse.
Du skal arbejde med eller have erfaring med supervision og den kvalificerende, reflekterende og udviklende samtale og ønske at videreudvikle dine supervisions kompetencer.

Du kan være ansat i social-, undervisnings- og behandlingssektoren, arbejde med ledelses- og personaleopgaver, have konsulentfunktioner eller lignende.

Hvor kan jeg blive uddannet

Du kan tage uddannelsen i Odense og Hillerød
Kurset forløber over 4 måneder og omfatter 12 dage fordelt på 4 moduler á 3 dages varighed med mulighed for afsluttende eksamen. Uddannelsen forløber som hverdagsstudie. Uddannelsens opbygning gør det muligt at have fuldtidsjob samtidig med uddannelsen
.

Studiemiljø og -kultur

Som studerende kan du have brug for ro til fordybelse, rum til samarbejde, adgang til viden, mulighed for afslapning og adspredelse samt et godt måltid mad. Det finder du alt sammen på vores uddannelsessteder eller i området!

Vi har meget fokus på at et attraktivt studiemiljø.

 

Hvad koster det
Kurset er eksternat og inkluderer frokost.
Pris for deltagelse på kurset er kr. 22.500,-kr.
Der skal endvidere påregnes udgifter til litteratur

 

Datoer for uddannelsen

Kontakt: Lasse@kempler.dk eller 40411614

TILMELD DIG UDDANNELSEN

Du kan allerede nu tilmelde dig uddannelsen. Klik nedenfor for at tilmelde dig.