Supervisor-uddannelse til supervision af individer og grupper

Udbyg dine supervisionskompetencer

Kemplers supervisor-uddannelse retter sig dels mod de kursister, som har gennemført Kemplers Supervisorkursus modul 1 eller andre, der har kortvarige kurser i relationel supervision eller relateret uddannelse.

Vores supervisor-uddannelse udbygger dine supervisionskompetencer til at supervisere individuelle og grupper samt at arbejde med refleksive processer på et avanceret niveau. Du bliver trænet i at påtage dig lederskabet af processen i metoder til at inddrage gruppen i supervisionsprocessen, og der er ekstra fokus på lige præcis din stil og rolle som supervisor.

Efter gennemførsel er der mulighed for at aflægge eksamen, hvorefter du har en reel supervisor-uddannelse fra Kempler Instituttet.

​Tilmeld dig uddannelser

Du kan allerede nu tilmelde dig uddannelserne. Klik nedenfor for at tilmelde dig.

Tilmeld dig nu

​Flere informationer om supervisoruddannelsen

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til

Med Kemplers Supervisoruddannelse kan du arbejde som intern eller ekstern supervisor og med den superviserende samtale. Du udbygger dine supervisionskompetencer til at supervisere individuelle, grupper og arbejde med refleksive processer på et avanceret niveau.

Du bliver trænet i at påtage dig lederskabet af processen og i metoder til at inddrage gruppen i supervisionsprocessen.

Du arbejder praksisnært med udgangspunkt i dit eget konkrete arbejdsliv.​

Teoretiske og metodisk fundament

I Kempler Instituttet arbejder vi proces- og oplevelsesorienteret og vi kobler læringsprocessen så tæt op til deltagernes hverdagspraksis som muligt. Vi har erfaring med at denne læringsform støtter refleksionsprocesser, implementering og forståelse og giver maksimalt engagement i læringsprocessen.

Undervisningen foregår i store og mindre grupper og inkluderer teori, direkte og indirekte supervision og fagpersonligt arbejde. Undervisningen foregår som oplæg og gruppeprocesser.

Læs mere her.

​Teori og metode

Vores teoretiske fundament er er i den humanistisk-eksistentialistiske teoridannelse.

Kempler Instituttet har navn efter Walter Kempler som er grundlægger og arbejdede på Kempler Instituttet.

Vi er inspireret af og bekender os til forskellige anerkendte tænkere og praktikere som Walter Kempler, Fritz Perls, Carl Rogers, Ernesto Spinelli, Anne-Lise Løvlie Schibbye, Emmy von Deurtzen og Irvin D. Yalom. Vi forholder os løbende til den terapeutiske, pædagogiske og psykologiske udvikling og forskning og inddrager relevant tænkning og praksis.

Læs mere her.

​Tilmelding og infomøder

Vil du vide mere om vores supervisoruddannelse kan du tilmelde dig gratis Kempler Instituttet s gratis informationsmøder. Her kan du høre mere om uddannelsens indhold og instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores andre udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Tilmeld dig her.

​Hvem kan blive uddannet

Du skal have gennemført Kemplers Supervisorkursus del 1 eller have lignende kortvarige kurser i relationel supervision eller relateret uddannelse.

Du skal arbejde med eller have erfaring med supervision og den kvalificerende, reflekterende og udviklende samtale og ønske at videreudvikle dine supervisions kompetencer.

Du kan være ansat i social-, undervisnings- og behandlingssektoren, arbejde med ledelses- og personaleopgaver, have konsulentfunktioner eller lignende.

​Hvor kan jeg blive uddannet

Du kan tage uddannelsen i Odense og Hillerød.

Kurset forløber over 4 måneder og omfatter 12 dage fordelt på 4 moduler á 3 dages varighed med mulighed for afsluttende eksamen. Uddannelsen forløber som hverdagsstudie. Uddannelsens opbygning gør det muligt at have fuldtidsjob samtidig med uddannelsen.

​Studiemiljø og -kultur

Som studerende kan du have brug for ro til fordybelse, rum til samarbejde, adgang til viden, mulighed for afslapning og adspredelse samt et godt måltid mad. Det finder du alt sammen på vores uddannelsessteder eller i området!

Vi har meget fokus på at et attraktivt studiemiljø.

​Hvad koster det

Kurset er eksternat og inkluderer frokost.

Pris for deltagelse på kurset er kr. 22.500,-kr.

Der skal endvidere påregnes udgifter til litteratur

​Datoer for uddannelsen

Kontakt: lasse@kempler.dk eller 40 41 16 14

Hør mere om dine muligheder
​på Kempler Instituttet

Kom til gratis infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Vi afholder info-møde - denne gang om vores 1 årige Familieuddannelse - i Odense.

v/ The Kempler Institute

Torvegade 1, 3. sal  5000 Odense C

Kontakt: Lasse@kempler.dk

Ønsker du at deltage her?

Tilmeld dig nu

Har du yderligere spørgsmål?​

Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt