UNDERVISERE

 Lasse McCraie

Lasse McCraie

Direktør

Socialrådgiver​, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Eksam. Supervisor, Int. cert. coach/MA, Forsvarets uddannelse indenfor ledelse, personaletræning og ledertræning. Superviserer, og underviser, i private og kommunale organisationer og institutioner. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

4041 1614

lasse@kempler.dk

 Lasse McCraie

Lasse McCraie

Direktør

Uddannet socialrådgiver​, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Eksam. Supervisor, Int. cert. coach/MA, Forsvarets uddannelse indenfor ledelse, personaletræning og ledertræning. Superviserer, og underviser, i private og kommunale organisationer og institutioner. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

4041 1614

lasse@kempler.dk

Hans Jørgen Jacobsen

Hans Jørgen Jacobsen

Konsulent

Hans Jørgen Jacobsen
Konsulent

Uddannet socialpædagog, Psykoterapeut v. psykoterapeutisk institut i Århus, uddannet kropsterapeut v. Manuvision, har arbejdet som pædagog, leder og konsulent indenfor handicap og psykiatri området, og har i mere end ti år ydet rådgivning, undervisning og supervision inden for det socialfaglige område til borgere, forældre, personale, ledere, myndigheder og VISO rundt i hele landet.

info@kempler.dk

Henrik Reinholdt Nielsen

Henrik Reinholdt Nielsen

Direktør

xx

 

 

 

 

mobil

henrik@kempler.dk

Arne Møller

Konsulent

Uddannet gestaltterapeut, supervisor og sociolog. Arbejder med ledelse og supervision på arbejdspladser indenfor social- og sundhedsområdet og er ansat som organisationskonsulent i Københavns Kommune. Arbejder som konsulent for Kempler Instituttet.

mobil

info@kempler.dk

Dorte Bærentzen

Dorte Bærentzen

Underviser

Uddannet Master i familie og parterapi, , familieterapeut Kempler instituttet, sygeplejerske. Efteruddannet som småbørnskonsulent, Circle of security, systemisk familieterapi, hypnoterapi, neuroaffektiv udviklingspsykologi samt diplom uddannelse i ledelse og psykiatri. Underviser på familiebehandler uddannelsen.

info@kempler.dk

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.