UNDERVISERE

Vi stiller store krav til vores underviseres kompetencer og erfaring

UNDERVISERE

 Lasse McCraie

Lasse McCraie

Direktør

Uddannet socialrådgiver​, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Eksam. Supervisor, Int. cert. coach/MA, Forsvarets uddannelse indenfor ledelse, personaletræning og ledertræning. Superviserer, og underviser, i private og kommunale organisationer og institutioner. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

4041 1614

lasse@kempler.dk

Tina Laursen

Tina Laursen

Underviser

Uddannet pædagog, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Cand.pæd.pæd.psyk. Arbejder som familieterapeut og konsulent i Køge Kommune. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

mobil

info@kempler.dk

Arne Møller

Konsulent

Uddannet gestaltterapeut, supervisor og sociolog. Arbejder med ledelse og supervision på arbejdspladser indenfor social- og sundhedsområdet og er ansat som organisationskonsulent i Københavns Kommune. Arbejder som konsulent for Kempler Instituttet.

mobil

info@kempler.dk

Henrik Reinholdt Nielsen

Henrik Reinholdt Nielsen

Direktør

xx

 

 

 

 

mobil

henrik@kempler.dk

Kirsten Alstrup

Kirsten Alstrup

Underviser

Uddannet pædagog, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF samt supervisor. Arbejder som familieterapeut og leder af Ebeltoft Familiehus. Underviser på familie- og psykoterapeut uddannelsen.

mobil

info@kempler.dk

Anette Krogh

Anette Krogh

Studieleder og underviser

Uddannet gestaltterapeut og klinisk sexolog samt socialpsykologi. Privat praktiserende og arbejder primært med parterapi og sexologisk rådgivning samt familieterapi.  Superviserer i det private og offentlige. Underviser på Kemplers familie- og psykoterapeut uddannelse og supervisor uddannelsen.

21643414

ak@kempler.dk

Mads Nybroe

Mads Nybroe

Konsulent

Mere end 20 års erfaring med ledelse, både fra det offentlige og det private.
Jeg er uddannet socialrådgiver, har en diplom uddannelse i ledelse.Er basis-uddannet som familie og psykoterapeut.
Jeg har erfaring med terapeutiske, supervisions-mæssige og coachende tilgange i samtaler med både ledelse, medarbejdere og børn/unge.

info@kempler.dk

Hans Jørgen Jacobsen

Hans Jørgen Jacobsen

Konsulent

Hans Jørgen Jacobsen
Konsulent

Uddannet socialpædagog, Psykoterapeut v. psykoterapeutisk institut i Århus, uddannet kropsterapeut v. Manuvision, har arbejdet som pædagog, leder og konsulent indenfor handicap og psykiatri området, og har i mere end ti år ydet rådgivning, undervisning og supervision inden for det socialfaglige område til borgere, forældre, personale, ledere, myndigheder og VISO rundt i hele landet.

info@kempler.dk

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.