UNDERVISERE

Vi stiller store krav til vores underviseres kompetencer og erfaring

UNDERVISERE

 Lasse McCraie

Lasse McCraie

Direktør

Uddannet socialrådgiver​, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Eksam. Supervisor, Int. cert. coach/MA, Forsvarets uddannelse indenfor ledelse, personaletræning og ledertræning. Superviserer, og underviser, i private og kommunale organisationer og institutioner. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

4041 1614

lasse@kempler.dk

Tina Laursen

Tina Laursen

Underviser

Uddannet pædagog, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF, Cand.pæd.pæd.psyk. Arbejder som familieterapeut og konsulent i Køge Kommune. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

mobil

info@kempler.dk

Arne Møller

Konsulent

Uddannet gestaltterapeut, supervisor og sociolog. Arbejder med ledelse og supervision på arbejdspladser indenfor social- og sundhedsområdet og er ansat som organisationskonsulent i Københavns Kommune. Arbejder som konsulent for Kempler Instituttet.

mobil

info@kempler.dk

Henrik Reinholdt Nielsen

Henrik Reinholdt Nielsen

Direktør

xx

 

 

 

 

mobil

henrik@kempler.dk

Kirsten Alstrup

Kirsten Alstrup

Underviser

Uddannet pædagog, Familie- og psykoterapeut/KI/MPF samt supervisor. Arbejder som familieterapeut og leder af Ebeltoft Familiehus. Underviser på familie- og psykoterapeut uddannelsen.

mobil

info@kempler.dk

Zeynep Sirek

Konsulent

Uddannet gestaltterapeut,  OPU- organisationspykologisk uddannelse fra  Institut for gruppeanalyse og cand.mag. fra AUC. Arbejder som privatpraktiserende psykoterapeut med par og individuelle klienter. Arbejder som konsulent for Kempler Instituttet.

mobil

info@kempler.dk

Anette Krogh

Anette Krogh

Studieleder og underviser

Uddannet gestaltterapeut og klinisk sexolog samt socialpsykologi. Privat praktiserende og arbejder primært med parterapi og sexologisk rådgivning samt familieterapi.  Superviserer i det private og offentlige. Underviser på Kemplers familie- og psykoterapeut uddannelse og supervisor uddannelsen.

21643414

ak@kempler.dk

Helle Fonager

Helle Fonager

Underviser

Uddannet lærer og familie- og psykoterapeut, Pædagogisk psykologi fra DPU og kognitiv efteruddannelse. Arbejder terapeutisk med børn, unge og familier samt Coolkids og Chilled evidensbaseret angstbehandling. Underviser på Familie- og psykoterapeut uddannelsen.

tlf

helle@kempler.dk

Mads Randal-Lund

Underviser

Mads Randal-Lund
Underviser og Konsulent

Uddannet Pædagog, Familie- og Psykoterapeut KI/MPF., cand. pæd.pæd.psyk samt DP i ledelse.
Privatpraktiserende. Arbejder primært med børn, unge og deres familier ved længerevarende behandlingsforløb og som supervisor og konsulent på det psykosociale område.
Underviser på Familie- of psykoterapeutuddannelsen.

Mob: 40 98 76 67
info@kempler.dk

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.