Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-child/header.php on line 1
Teoretiske rødder - Kempler Instituttet Teoretiske rødder - Kempler Instituttet

Infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Teori og metode

​Oplevelsesorienteret familieterapi har rod i den humanistisk-eksistentialistiske teori-dannelse.
Historisk er de vigtigste eksponenter for den oplevelsesorienterede terapiform Carl Rogers` såkaldt klientcentrerede terapi og Fritz Perls` gestaltterapi.

Carl Rogers: Har, som humanistisk psykolog og som en af de helt store pioneer, især bidraget med vigtige synspunkter på relationen mellem terapeut og klient. Han var optaget af terapeutens autencitet eller kongruens, af dennes ikke-fordømmende nærmest ubetingede accept og empatiske forståelse. Metodisk kaldte Rogers sin terapiform for ”non-directive”, dvs en forsigtig, ikke-styrende, men spejlende stil.

Fritz Perls: Var en anden historisk vigtig grundlægger af oplevelsesorienteret terapi (læse mere her…pdf)

 

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.