Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-child/header.php on line 1
Studerende - Kempler Instituttet Studerende - Kempler Instituttet

Infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Studerende

 

Studiemiljøet er altafgørende for de studerendes trivsel, engagement og læring. Men et studiemiljø omhandler og stiller også krav til uddannelsesstedet, der har ansvaret for de fysiske og æstetiske rammer samt for det psykiske og sociale miljø, hvori undervisningen, studierne og træningen foregår. Dertil kommer, at uddannelsesstedet har et ansvar for at inddrage de studerendes stemmer i at udvikle et godt studiemiljø, der både handler om de studerendes muligheder for at studere og for at modtage en studierelevant undervisning og træning.

Danske og internationale undersøgelser viser, at studerende oplever studie- og læringsmiljøer som gode og understøttende for deres faglige udvikling, hvis det organisatoriske, det undervisningsmæssige, samt det fysiske miljø fungerer bedst muligt.

Du kan læse mere om vores studieråd her Studierådets opgave

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.