Infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Kvalitetssikring

Kempler Instituttet arbejder i overensstemmelse med de etiske regler defineret af Dansk Psykoterapeutforening.

​Kempler Instituttets undervisere er medlemmer af Psykoterapeutforeningen og instituttet er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Læs kravene til at blive optaget i Psykoterapeutforeningen her.

Kempler Instituttet fik en evaluering uden bemærkninger første gang november 2008 i maj 2012 og igen i 2015 – denne gang også uden bemærkninger af Reflektor.

Vi glæder os over, at kunne udbyde en familie- og psykoterapeutuddannelse, der opfylder de 12 kvalitetskriterier i Danmarks officielle evaluering af psykoterapeutuddannelser.
2008 var første gang nogensinde hvor de mange udbydere af psykoterapeut-uddannelser herhjemme havde mulighed for at blive eksternt evalueret ud fra kriterier beskrevet af tre ministerier og Danmarks Evaluerings Institut. (Læs mere her…pdf)

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.