Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/kempler.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-child/header.php on line 1
Kurser - Kempler Instituttet Kurser - Kempler Instituttet

Infomøde

Kom til gratis informationsmøde hos Kempler Instituttet og hør mere om instituttets værdier, arbejdsmåder samt vores udbud af uddannelser, kurser og konsulentydelser.

Kurser

Kempler Instituttet tilbyder en række kurser og efteruddannelse som er rettet mod dig, der ønsker at videreudvikle eller tilegne dig nye kompetencer inden for en lang række fagområder. Nogle er til specifikke målgrupper og andre er tænkt mere bredt.

Fælles for vores uddannelser er, at de sætter fokus på din fagpersonlige udvikling og du får ny indsigt og kompetencer til at målrette din arbejdsindsats og forbedre din arbejdsglæde.

Vi skræddersyer kurser til virksomheder, organisationer, foreninger og institutioner er vi er altid parat til at tage en dialog med jer om jeres udfordringer, ønsker og behov.

Om Kempler Instituttet

Det er vores mål, at familier, kursister og kunder må opleve at få udviklet nye kompetencer, og at disse kompetencer er implementeret hos den enkelte på en sådan måde, at kommende handlinger vil være præget af værdier og menneskesyn, der understøtter den enkeltes integritet og mulighed for udvikling og forandring.